Wie is Bjorn?

Welkom virtuele bezoeker van Bjorn Kookt! Laat ik me even kort voorstellen.

Aangenaam! Mijn naam is Bjorn Couwenberg. Ik ben geboren in 1989 en woon al mijn gehele leven in het bourgondisch Oisterwijk, Noord Brabant. Wanneer ik het ouderlijk huis verliet kwam de kookfanaat in mijn boven en ontdekte ik de plezieren van het koken. In het dagelijks ben ik fulltime actief als zelfstandig ondernemer. Ik ben dan ook geen professionele kok, heb geen koksopleiding en heb geen jarenlange ervaring in de keuken. Uiteindelijk klooi ik maar wat aan. Met zo nu en dan een verbazingwekkend smakelijke uitkomst. Mijn keukentje is dan misschien klein maar mijn drang om lekker te koken des te groter.

Zijn mijn maaltijden perfect? Nee. Maar ik heb van elk maaltijd genoten. En jij dus misschien ook wel. Proberen kan geen kwaad, toch? Precies daarom deel ik mijn recepten en idee├źn via deze blog. Ik hoor dan ook graag jullie opbouwende kritiek. Samen komen we tot de perfecte maaltijd. Leren is proberen! Ik kan dan ook niet veel meer zeggen dan “Veel plezier in de keuken!” en:

Eet Smakelijk!

 

P.s. Spelling en Grammatica zijn niet mijn beste vrienden. Maar ik doe mijn best! Desalniettemin: Mijn excuses haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>